Alcatel-Lucent Seminerleri (Sertifikalı )
Telecommunication Network Knowledge Junior Certification
> Alcatel'de STAJ ve ÇALIŞMA fırsatı
> SERTİFİKA imkanı
> Katılımcılara Süpriz HEDİYELER
> Alcatel-Lucent'ın YENİ MEZUN'dan beklentileri
İstanbul Üniversite Bilgisayar Kulübü aracılığıyla 7-8 MART tarihlerinde ALCATEL-LUCENT seminerleri düzenlenecektir. Bu sertifika programın da ki amaç IPTV-IP ve MPLS-OPTİK NETWORKLER ALCATEL de YAZILIM MÜHENDİSİ OLMAK konuları hakkında bilgi vermek ve okuyan öğrenciler için staj fırsat, mezun olacak öğrenciler için çalışma fırsatı sunmak. Bu seminerler sonucun da edinmiş olduğunuz Junior Certifica CV'nize ve ALCATEL-LUCENT a yapacağınız iş ve staj başvurularında katkısı olacaktır. > SERTİFİKA Almaya Nasıl Hak Kazanırım ? -***Yapılacak olan 4 adet seminerden 4'ünede katılım gereklidir. -***Program sonrasın da yapılacak quiz e girme şartı vardır. (quiz in içeriği : Yapılacak olan seminerlerdeki anlatılan konular hakkında basit test usulü olacaktır.) >Seminere Katılmam İçin Neler Yapmam Gerekiyor ? - AD SOYAD - BÖLÜM-SINIF - EMAİL ADRESİ - TELEFON NUMARASI Yukarıdaki bilgilerinizi ( iubk2011@gmail.com ) adresine göndermeniz gerekmektedir. KATILIM ÜCRETSİZ OLUP, ETKİNLİK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİKTİR... BİLGİ İÇİN; Burak TUTLU : 0507 668 47 74 Osman Edip ÇUHADAR : 0538 252 54 54 Detaylı Bilgi ve Takvim için ekteki afişleri inceleyebilirsiniz.
Eklenme Tarihi: 06.03.2011 21:47:58
Ekli Dosyalar