KARİYER GÜNLERİ

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) olarak Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) iş birliği ile 18 Kasım 2017’de İstanbul Hilton Bosphorus Harbiye’de Kariyer Günü etkinliğimizi düzenliyoruz.

Öğrencilere, yeni mezunlara ve iş arayan kaliteli elemanlara hitap edecek olan etkinliğimize çok sayıda seçkin şirket katılım sağlayacaktır. Böylece katılımcı şirketlerle birebir görüşmeler gerçekleştirme ve aynı zamanda şirketlerin kendilerini tanıttıkları sunumları dinleme fırsatları sunuyoruz. Etkinliğimiz esnasında iş alımlarında ne gibi kritlerlerin arandığı, işe alım sürecinin işleyişi, şirket kültürü, şirket prensipleri hakkında bilgilendirmenin yanı sıra öğrencilere gelecekleri konusunda bilinçli bir yönlendirme sağlanmaktadır.

Eğer sizde kariyeriniz için ilk adımı atmak istiyorsanız, bütün fırsatların bir alanda buluştuğu Kariyer Günü etkinliğimizi kaçırmayınız!
Eklenme Tarihi: 13.11.2017 10:12:23
Ekli Dosyalar