ÖNEMLİ - Mezuniyet Katılım Listeleri

Mezuniyet töreni katılım listeleri  tekrar güncellenip duyurulacaktır. Lütfen takip ediniz.

Özellikle 2013 girişli olup 3.sınıfta olan ancak ilk listede olan öğrenciler listeden çıkarılmışlardır.

E-posta ile bildirim yapanlar için Salı akşamına kadar süre verildiğinden nihai liste çarşamba günü ilan edilecektir.

Bu listede şu an bölümümüzde devamlı öğrenci olup 4.sınıf öğrencisi gözüken öğrenciler bulunacaktır.

Bu öğrencilerin de törene katılımları tören davetiyelerini aldıkları zaman kesinleştirilmiş olacaktır.

Yine de listede adı olmayan (dönem arası mezun durumda gibi) ve törene katılmak isteyen özel durumlu öğrencilerin bana bildirmesi gerekmektedir.

Özel durumlu öğrencilerden 4. sınıfta olup bu sene kayıt yenilemeyenler de listeden çıkarılacaktır.

Yrd.Doç.Dr. Zeynep GÜRKAŞ AYDIN

Eklenme Tarihi: 22.05.2017 10:12:09