SPRO YAZILIM İŞ İLANI
SPRO Yazılım  Danışmanlık firması olarak Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü içerisinde Teknopark’ ta yer almaktayız.

SAP Danışmanlığı Lojistik ve finansal modüllerin tamamında ekibimizle birlikte danışmanlık hizmeti veriyoruz. İş süreçleri, SAP yazılımı ve modülü alanlarında kariyer hedefleyen genç ve yetenekli arkadaşlarımızı ekibimize  dahil ederek büyümeyi hedefliyoruz.

Firmamıza  stajyer, part time ve full time olmak üzere  Bilgisayar ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden 4.Sınıf (Bay/Bayan) çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. İngilizce seviyesinin iyi olması tercih sebebidir. Firmamız hakkında detaylı bilgiye ve iş ortaklarımıza www.spro.com.tr adresinden erişebilirsiniz. Başvuru ve bilgi almak için  semih.karadamli@spro.com.tr ya da info@spro.com.tr adresleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Eklenme Tarihi: 17.02.2017 11:39:00