Koordinatör Üniversite Yaz Okulu Bütünleme Sınavı Hk.

667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumlarındaki öğrencilerin durumları ile ilgili usul ve esasların 14'üncü maddesi "Kapatılan vakıf yükseköğretim kurumlarındaki öğrencilerin yaz öğretimine ilişkin işlemlerin koordinatör üniversite tarafından düzenlenmesine, koordinatör üniversite tarafından yaz öğretimi yapılamaması durumunda yerine bütünleme sınavı yapılması" hükmü gereğince yaz okulundan aşağıdaki derslere kayıt olan öğrencilere ait Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bütünleme sınav programı oluşturulmuştur.

Sınava girecek olan öğrencilere ayrıca özel olarak duyuru yapılmış olup, ilgili tarih ve saatte sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÜTÜNLEME SINAVLARI

Grup Dersleri

Gruptaki Toplam

Öğrenci Sayısı